Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Redovita sjednica SDP-a

VIDEO Lovrić Merzel novinarima: 'Ne dirajte moju obitelj'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavna imena SDP-a u srijedu su se okupila u stranačkoj središnjici na Iblerovom trgu. Među njima je bila i županica Marina Lovrić Merzel...

Vrh SDP-a okupio se u srijedu navečer na sjednici stranačkog Predsjedništva u sjedištu na Iblerovom trgu, a članovi Predsjedništva redom su ponavljali kako je riječ o redovitoj sjednici. 'Riječ je o redovitoj sjednici Predsjedništva', kratko je novinarima izjavio Željko Jovanović.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Na sjednicu je stigla i SDP-ovka oko koje se ovih dana diglo najviše prašine, Marina Lovrić Merzel. 'Sigurno je da ćemo govoriti i o ovome što se događa vezano uz mene. Mislim da sam već javno dobila potporu svojih kolega i da ona nije upitna. Nisam još dobila poziv od Državnog odvjetništva, a ako ga dobijem svi ćete znati', rekla je Lovrić Merzel.

'Ja sam izabrala javni poziv i spremna sam za sve odgovarati. Samo molim, onako ljudski, da se moju obitelj ne dira jer oni proživljavaju vrlo teške trenutke', apelirala je Lovrić Merzel.

'Optužbe protiv Lovrić Merzel su monstruozne, ako je točno ne može biti članica SDP-a'

Sjednica je sazvana u vrijeme kada SDP-ovci moraju raspraviti unutarstranačke i izvanstranačke probleme - od afere sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel, medijskim spekulacijama o tome da je predsjednik SDP-a i premijer Zoran Milanović želio smijeniti Slavka Linića s dužnosti ministra financija, do anketa koje pokazuju pad SDP-ove popularnosti.

Odnos Milanović - Linić trebao bi se bolje vidjeti na sjednici Vlade u četvrtak jer Linić večeras ne dolazi na sjednicu budući da nije član Predsjedništva, dok se u vezi županice Merzel čekaju rezultati DORH-a i USKOK-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene