Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Pljuskovi i grmljavina

Danas stiže promjena vremena, u unutrašnjosti i do 10-ak stupnjeva hladnije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Početak i sredinu tekućeg tjedna prevladavat će promijenjivo vrijeme, uz mogućnost oborina, no krajem tjedna i za vikend nas očekuju normalne ljetne temperature.

Već sutra Hrvatsku očekuje promjenljivo vrijeme s povremenom mjestimičnom kišom uz vjetar i nešto niže temperature. Već danas poslijepdone, a osobito prema kraju dana, u sjeverozapadnom području uz umjeren i jak razvoj oblaka lokalno može biti pljuskova i grmljavine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

>> Imate planove za produženi vikend? Evo kakvo nas vrijeme čeka

Zapuhat će povremeno umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, u početku uz pokoji vrlo jaki udar. Jaka bura s olujnim udarima zapuhat će ujutro u Istri i Kvarneru, a do kraja sutrašnjeg dana proširit će se na jug.

Jutarnja temperatura u kopnenom području očekuje se od 16 do 20 stupnjeva, a na moru između 20 i 24 stupnja Celzija. Najviša dnevna temperatura iznosit će između 21 do 27 stupnjeva u unutrašnjosti, a u Baranji i Dalmaciji između 28 i 33 stupnjeva Celzija.

Sredinom tjedna vrijeme će u unutrašnjosti biti promjenjivije i svježije, mjestimice uz malo kiše ili pokoji pljusak.

U srijedu će biti jednako svježe ujutro s temperaturom između 18 i 19 stupnjeva, a dok će najviša dnevna temperatura jedva preći 20 stupnjeva i iznositi maksimalnih 21 stupanj Celzija, stoji na stranicama DHMZ-a.

U četvrtak će dnevna temperatura već porasti na 28 stupnjeva, a u petak će opet dosegnuti 30 stupnjeva. U nedjelju se očekuje i najtopliji dan ovog tjedna, s 32 stupnja Celzija. Dakle, čeka nas još jedan lijep vikend za odlazak u prirodu ili na more.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene