Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Pripremite se, stiže zima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donosimo detalje kada će osjetno zahladnijeti ali i kada se očekuje prvi pravi snijeg.

Još malo ćemo uživati u ugodnom vremenu i, za ovo doba godine, visokim temperaturama. No, s krajem tjedna će doći prava zima. Prema sadašnjim prognozama, mogao bi pasti prvi pravi snijeg te bi ga moglo napadati od 10-30 centimetara. No, točnija prognoza će se, kažu u DHMZ-u, znati sutra. Nošen burom, moglo bi ga biti i na sjevernom Jadranu.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka

Vremenska prognoza za sutra

Sutra nas u unutrašnjosti očekuje promjenjivo oblačno vrijeme, a mjestimice će biti i magle. U Međimurju i Podravni bi mogla pasti i slabija kiša. Najviša dnevna temperatura će se kretati između 6 i 10 stupnjeva.

U Gorju i na sjevernom Jadranu će biti promijenjivo i pretežno oblačno vrijeme, a povremeno bi mogla padati i kiša pa pripremite kišobrane. Dnevne temperature će se u tom dijelu zemlje će se kretati između 6 i 11 stupnjeva Celzijevih.

Dalmatince sutra očekuje promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima. No, prema kraju dana će biti sve više oblaka te će pasti i kiša. Puhat će slabo do umjereno jugo te će biti dosta toplo – temperature će se kretati između 12 i 16 stupnjeva Celzijevih.

Vremenska prognoza za iduća tri dana

U petak će na kopnu biti oblačno. Padat će kiša, a kasnije i snijeg koji će nastaviti padati i u subotu. Zadržat će se vjetrovito i hladno vrijeme. Smirivanje vremena se očekuje u nedjelju.

Na moru će biti pljuskova praćenih grmljavinom. U Dalmaciji će puhati jugo, a na sjevernom će dijelu zapuhati jaka i olujna bura. S burom bi, uz pad temperature, mjestimice moglo biti i snijega. Nedjelja će, zato, biti većinom suha i djelomice sunčana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene