Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija pronašla počinitelje

Nakon duge vožnje taksist ostao bez zarade: Vozio ih od Zagreba, a onda su ga na bizaran način opljačkali

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Zagrebački taksist u subotu navečer ostao je bez svog novca i zarade.

Zagrebački taksist ostao je bez svoje zarade i novca, a sve se dogodilo u subotu oko 23 sata, nakon što je kod Arena centra pokupio trojicu muškaraca koje je zatim odvezao do Kuršanca.

Dolaskom na odredište, dvojica su putnika sa stražnjih sjedala izašla iz auta. Treći, koji je trebao platiti prijevoz, iz vozila je pobjegao tako što je iz kontakt-brave izvadio ključ te je kroz vrata izašao preko vozača, pri čemu je iz pretinca ukrao novčanik s nekoliko stotina eura.

Nakon nekoliko sati policijski službenici uhitili su 22-godišnjaka sa šireg područja Čakovca te je utvrđeno da je počinio kazneno djelo teške krađe, dok je s uhićenim 18-godišnjakom i 19-godišnjakom sa šireg područja Čakovca počinio i kazneno djelo prijevare.

Pročitajte i ovo Budva grad je poluprazan Debakl sezone u jadranskom turističkom središtu: "Točno je da smo digli cijene, ali..."

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi slučaj u Nevadi Mališana (2) ubila ameba koja jede mozak: Stručnjaci upozoravaju na rijetku, ali fatalnu infekciju

Policija sumnja da su isti 22-godišnjak i 19-godišnjak s još jednim 18-godišnjakom i maloljetnikom prošle srijede oko 23:40 u Kuršancu provalili u trgovinu gdje su ukrali prehrambene proizvode, razna pića i cigarete u vrijednosti više stotina eura.

Protiv tih će se mladića nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznena prijava zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, dok su 22-godišnjak i 19-godišnjak predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene