Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez mnogo optimizma

Vozači se pribojavaju cijene goriva na Dalmatini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koliko će stajati litra goriva na jednom od odmorišta Dalmatine, vozači još ne znaju, ali se boje. I sadašnja je računica dosta visoka.

'Potrošimo možda pet tisuća kuna mjesečno za našu relaciju koliko otprilike', rekao nam je jedan od vozača. Mnogi će razmišljati da autocestu jednostavno izbjegavaju, no ipak ima i optimista.

Pročitajte i ovo Gorivo - 1 Neslužbeno Loša vijest za vozače: Sljedeći tjedan poskupljuje jedna vrsta goriva Slika nije dostupna Intervencija Vlade Nemojte se iznenaditi: Pogledajte koje će vas cijene danas dočekati na benzinskim pumpama

No, optimizma nema puno na moru jer nema ograničenja cijenama ni crpkama na morskoj obali koje mogu izravno opskrbljivati brodove. 'Ako su pametni trebale bi bit iste cijene, jer onda će ljudi ići sa kantama ili bačvama na neku drugu pumpu, gdje je jeftinije', rekao nam je Luigi Aljinović, vlasnik broda.

'Imam restoran, radim dolje na Paklenjacima i što ću vam reći drugo, što ja znam koliko potrošim, imam agregat, jedan, drugi, gliser, drugi brod, to je sramota što se radi', rekao nam je Ante Dujmović Patak. neki ipak nisu zaboravili da brodovi plove i na jedra pa da i tako mogu znatno smanjiti troškove.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene