Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav prizor!

Između Rijeke i Delnica: Vozač autobusa pretjecao automobile po snijegom prekrivenoj cesti, unatoč automobilima iz suprotnog smjera

Autobus pretječe automobile na snijegom prekrivenoj cesti (Foto: Čitatelj)
Autobus pretječe automobile na snijegom prekrivenoj cesti (Foto: Čitatelj) ?itatelj
Aktualno Galerija +0 Autobus pretječe automobile na snijegom prekrivenoj cesti (Foto: Čitatelj) Galerija 1/1 >>
Zabrinuti čitatelj snimio je vrlo neopreznu vožnju autobusa na cesti između Rijeke i Delnica.

Vozač Autotransovog autobusa snimljen je na cesti između Rijeke i Delnica kako nestrpljivo pretječe automobile po snijegom prekrivenoj i prometnoj cesti. Neopreznu vožnju snimio je zabrinuti čitatelj i možete je pogledati u priloženom videu.

Pročitajte i ovo Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije" Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni

"Vozili smo 40 kilometara na sat", rekao nam je čitatelj, no vozaču autobusa to je, bez obzira na teške zimske uvjete i potrebu za pojačanim oprezom u prometu, očito bilo presporo.

Autobus je, tvrdi naš čitatelj, bio pun putnika, a iz snimke je vidljivo da je njegov vozač pretjecao i unatoč nadolazećim vozilima iz suprotnog smjera.

Događaj je snimljen u srijedu, no čitatelj tvrdi da vozači autobusa ni danas ne voze ništa pametnije u istim ili još gorim uvjetima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene