Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi trendovi

Vodeći stručnjaci HR industrije sastaju se u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktori ljudskih resursa iz tvrtki BBC, Gazprom, New Look, BP i Hilton okupit će se u Zagrebu i diskutirati o najnovijim izazovima i trendovima HR industrije.

Govorit će na drugom po redu HR Experienceu u Hrvatskoj, koji će se održati 13. listopada u hotelu Regent Esplanade u Zagrebu.

Pročitajte i ovo BBC Potrošio 35.000 funti Obrat u skandalu koji trese BBC: Javila se osoba kojoj je poznati voditelj navodno plaćao za eksplicitne fotografije Ilustracija medijska kuća pod istragom Poznati TV voditelj uhvaćen u seks-skandalu: Optužen da je maloljetnoj osobi plaćao za eksplicitne fotografije

S obzirom na još uvijek postojeću recesiju i financijsku krizu kompanija koja se širi poput virusa, neki od najvećih svjetskih HR stručnjaka objasnit će svojim hrvatskim kolegama zašto je strateško pozicioniranje ljudskih resursa u kompaniji tako važan faktor.

'Bez sumnje, ljudski resursi postaju bitniji nego ikada. Živimo u nesigurnim vremenima te svaki korak koji činimo u našim tvrtkama ovisi o zaposlenicima i njihovoj motivaciji. Naš cilj je da ovaj događaj pruži strategije koje će neprestano motivirati ljude i razviti nove talente, pogotovo u današnjoj situaciji niske dobiti' kaže Rob Veersma, Head of Training u tvrtki Gazprom koja je jedna od vodećih naftnih kompanija u svijetu.

>> Najbolje i najlošije plaćeni poslovi u Hrvatskoj!

HR Experience također uključuje diskusije DHL-a o ulozi ljudskih resursa u održivosti tvrtke, povezanost ljudskih resursa i poslovne strategije, temu o kojoj će govoriti tvrtka Hilton te prezentaciju Anne Morrison (direktorica na BBC akademiji) o spajanju ljudi i poslovanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene