Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okršaj na Božić

"Ubili ste moju bebu": Njegov pas napao ljude, a on prijetio policajcu, umiješala se i nova liječnica

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pas bez nadzora napao je u Milni na Braču drugog psa, a nakon što ga je ozlijedio krenuo je i na njegovu vlasnicu. U napadu psa lakše su ozlijeđene dvije žene, a podivljalu životinju na kraju je zaustavio policajac koji ga je upucao.

Nakon što je na Božić policajac iz službenog oružja upucao psa koji je na cesti napao drugog psa te lakše ozlijedio dvije žene, splitksko-dalmatinska polcija u utorak je objavila detalje nemilog događaja u Milni na Braču.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Rovinja - 2 VOZAČ U BOLNICI FOTO Teška nesreća kod Rovinja: Automobilom udario u suhozid, vatrogasci izvlačili vozilo iz žbunja

Pročitajte i ovo Splitski noćni klub u kojem je izbila masovna tučnjava Tučnjava u klubu Izbodeno više osoba, među njima i 37-godišnjakinja: "Dva mulca su se sukobila, kažu mi da je bilo drogiranih''

Vlasnik (43) psa, koji je za vrijeme dok je bio bez nadzora napao ljude i drugog psa, dobio je kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost života i imovine. Muškarac je, osim što ga se sumnjiči da nije držao psa pod nadzorom, i prijetio policajcu. Za prekršaj će odgovarati i 59-godišnjakinja koja je tijekom ispitivanja 43-godišnjaka vrijeđala policajce.

Pročitajte i ovo Ilustracija Božićna šetnja Krvoločan napad na našem otoku: Pas izgrizao drugog psa i vlasnicu, policajac ga ubio

"43-godišnjak je danas uz kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku", rekli su iz policije.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, nakon što je policajac na Božić upucao psa, 43-godišnjak je dotrčao iz svog stana i počeo tugovati za psom govoreći "Ubili ste moju bebu..."

Neslužbeno, privedeni su bili vlasnik psa i ženska osoba. Ona je liječnica koja je stigla na otok prije dva mjeseca, a s njom i muškarac, vjerojatno njezin partner.

"Koliko ja znam, pas je napao i policajca koji je došao zbog čega se sve ovo dogodilo. Javljali su nam se ljudi da je već bilo incidenata s tim psom, ali nitko ih nije dosad prijavljivao. Vlasnik psa koji je ustrijeljen živi s doktoricom koja je tek stigla, pa ne znamo mnogo. Ono što znamo jest da je bio problematična osoba i u sukobu s mještanima. Sve se odigralo ispred dječjeg igrališta, srećom nije bilo djece pa nije napao djecu", kazao je Frane Lozić, načelnik Općine Milna, za Slobodnu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene