Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimile nadzorne kamere

Vlahušićev suradnik iz javne garaže ukrao šmrk i cijevi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv Balda Božovića, zbog krađe šmrka i triju cijevi iz novoizgrađene javne garaže, dubrovačko-neretvanska policija Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku podnijela je kaznenu prijavu.

Nadzorne kamere podzemne garaže snimile su 1. ožujka krađu portupožarne opreme iz garaže u Zagrebačkoj ulici vrijedne oko 2000 kuna, a policija je analizom otkrila da se radi o 53-godišnjaku s područja Konavla. Mediji doznaju da se radi o Baldi Božoviću, a pretpostavlja se da mu je oprema, koju je u međuvremenu vratio u podzemnu garažu, trebala za navodnjavanuje imanja u Konavlima.

Pročitajte i ovo Garaž u Klaićevoj 800 parkirnih mjesta Zagreb pokreće investiciju: Gradit će se velika javna garaža na tri etaže Prolaz sestara Baković Atraktivno Država daje nekretnine u zakup: Pogledajte što se nudi i na kojim lokacijama

Baldo Božović, star 53 godine, pomoćnik je za pravne poslove Andra Vlahušića, ravnatelja dubrovačke Opće bolnice. Također je član Županijskog poglavarstva Dubrovačko-neretvanske županije, a nalazi se i na Nezavnosnoj listi Stipe Gabrića Jamba. Božović je danas nedostupan za komentare, rekao je kako priču neće ni komentirati ni demantirati jer zna kako se to po medijima razvija.

No situaciju je bio spreman komentirati Andro Vlahušić. 'Ako se dokaže da je Božović kriv, naša će suradnja biti ugrožena', rekao je Vlahušić te dodao kako se zapravo radi o montiranom političkom procesu protiv njega u predizborno vrijeme jer po svim izlaznim anketama bolje stoji od Dubravke Šuice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene