Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što je s vizama?

Vladi se opet 'ne da': Na Twitteru objavili prastaru informaciju i razočarali mnoge koji bježe glavom bez obzira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hashtag nedamise opet bi mogao postati popularan i to ponovno na račun Vlade RH.

Još jedan gaf Vlade RH na Twitteru - u večernjim satima na njihovom profilu podijeljen je tweet Ministarstva vanjskih i europskih poslova koji je glasio 'Kanada ukinula vize građanima RH'.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

Taj je tweet izazvao pravu pomutnju na mreži i šire iz nekoliko razloga. Naime, nije bilo definirano o kojim se vizama radi, a budući da su sve turističke ukinute 2009. i 2012. godine neki su pomislili da se možda radi o radnim vizama. Kamo sreće, zar ne?

Na naš upit o kojim se točno vizama radi dobili smo odgovor - 'Riječ je o ukidanju svih viza'.

Vlada uoči sjednice objavila na Twitteru: 'Ne da mi se'. Raditi?

Kao što je jedan tviteraš zaključio - ljudi su već počeli pakirati kofere i opraštati se s rodbinom, kad ono - novi tweet: 'Ispričavamo se zbog nepreciznog tweeta. Kanada je vize ukinula 2012., a danas smo im, za vrijeme službenog posjeta ministra vanjskih poslova, zahvalili.

Nakon prošlomjesečnog gafa s tweetom 'ne da mi se' dalo bi se zaključiti kako se i večeras nekome 'nije dalo'. Ako ništa drugo, onda bar informirati se o suradnji sa zemljom čiji je ministar stigao u posjet svojoj hrvatskoj kolegici.

Dodajmo još samo kako je Vlada Republike Hrvatske proglašena u 2014. godini najaktivnijom vladom na Twitteru u EU te 3. u svijetu. Priznanjem su se, naravno, pohvalili i na službenom Twitter profilu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene