Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Biram Hrvatsku''

Do 200.000 kuna: Vlada priprema novu mjeru, uz koju možete zaraditi povratkom u zemlju, ali i selidbom unutar nje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova Vladina mjera ''Biram Hrvatsku'' trebala bi olakšati onima koji se vrate u Hrvatsku i požele otvoriti biznis, kao i onima koji žele preseliti poslovanje iz razvijenijih krajeva Hrvatske u one manje razvijene.

Hrvati koji su povratnici iz Europske unije, ako u Hrvatskoj žele otvoriti svoj biznis, uz poticaj za samozapošljavanje od 150.000 kuna moći će dobiti i dodatnih 50.000 kuna za povratak.

Oni koji unutar Hrvatske žele preseliti poslovanje iz razvijenih krajeva u manje razvijene, dobit će dodatni iznos od 25.000 kuna za preseljenje, doznaje Jutarnji list.

Pročitajte i ovo In Magazin: Maja Fertalić Startaj Hrvatska! Nutty by Maja proglašen HIT proizvodom 2021.: ''Ovo je stvarno ostvarenje sna i dokaz da se radom može sve!''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što kažete? Posao iz snova ili iz noćne more? Uživa u svakom trenutku i mnogi mu zavide

"Biram Hrvatsku" je nova Vladina mjera koju bi, uz sve druge nove aktivne mjere zapošljavanja, trebala predstaviti na sjednici u četvrtak, a Hrvatski zavod za zapošljavanje usvojiti na Upravnom vijeću idući tjedan. Te će se mjere koristiti od 1. siječnja iduće godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene