Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pola puta'

Vlada se pohvalila: Objavili video sa svojim uspjesima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su ostvareno u prve dvije godine mandata objavili na stranicama Kukuriku koalicije, vladajući su objavili i video na YouTube-u.

Vlada je odlučila na sve moguće načine javnosti pružiti informaciju o tome što su napravili u prve dvije godine mandata.

Pročitajte i ovo Umirovljenik - 3 Ima i zadovoljnih Vladine mjere pomoći - predizborni trik ili? "To je super, za otići na jednu kavu" Ilustracija Novi paket mjera Pravo na vaučere za struju ima 80 tisuća građana, provjerite jeste li među njima

Ostvarenim su se pohvalili na služenim stranicama Kukuriku koalicije, a u nedjelju su na Twitteru objavili link na videospot 'PolaPuta' objavljen na YouTube-u. U točno minutu i pol odlučili su još jednom pobrojati sve svoje uspjehe.

Brošura za prvu polovicu mandata: Evo što smo ostvarili

Fiskalizacija, smanjena nelikvidnost, objava liste poreznih dužnika, osiguran opstanak brodograđevne industrije i spašena radna mjesta, briga za radnike. poticaju poduzetništvu, otvoren put za strateške investicije, ukidanje povlaštenih mirovina, objavljivanje registra branitelja samo su neki od uspjeha koje su vladajući spomenuli u uratku koji je dosad pogledalo tek nekoliko stotina ljudi.

" Hrvatska se transformirala u zemlju čija je vlast odgovorna, racionalna i ne zatvara oči pred realnošću", poruka je ispod videa koji je Vlada iskoristila i da se pohvali da je prema istraživanju agencije Twiplomacy najkomunikativnija vlada na Twitteru na svijetu.

Inače, premijer Zoran Milanović u ponedjeljak će se družiti s korisnicima Twittera u Banskim dvorima, a Twitteraši će mu pitanja moći postavljati sutra od 17 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene