Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija na optužbe

'Vlada je učinila malo toga, a krivca sada traži u HDZ-u'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon današnjih izjava SDP-ovaca oglasio se i HDZ. Đuro Njavro kazao je kako je Vlada do sada učinila vrlo malo, a krivca za to sada traži u HDZ-u.

SDP-ovci se ovaj vikend nalaze na teambuildingu u Tuheljskim toplicama, a nekoliko puta su već za trenutnu situaciju okrivili HDZ-ovo nasljeđe.

Pročitajte i ovo Vesna Pusić (Foto: Dnevnik.hr) Pregovori o sastavljanju Vlade Pusić: Nalazimo se u velikoj opasnosti; Kolakušić podnosi ostavku, poznato tko će ga zamijeniti u Saboru Andrej Plenković i Karlo Ressler Uoči izbora HDZ oštro startao novu kampanju i napao SDP: "Štetočine! Išli su protiv nacionalnih interesa"

HDZ je reagirao na izjave SDP-a. Za njih je uporno prebacivanje krivice za vlastite neuspjehe - djetinjasto. Trebali bi znati, kažu u HDZ-u, što je zadatak Vlade.

Linić: Ubijamo se od posla, ali nismo zadovoljni brzinom

'Vlada je trebala pripremiti dobar proračun za 2014. godinu, Vlada je trebala pripremiti sve da povuče novac europskih fondova. Vlada je trebala privući inozemne, a ohrabriti domaće investicije, intenzivirati socijalni dijalog, a smanjiti presiju. Vlada je trebala raditi na nacionalnom suglasju o razvoju. Nažalost ona nas je dijelila i svađala. Od svega onog što je trebalo učinila je malo, a sada traži krivca u HDZ-u. Traži krivce u onima koji su gospodarsku politiku vodili u puno težim okolnostima 90-tih godina, a sada joj se rugaju oni koji su zemlju prezadužili', rekao je HDZ-ov Đuro Njavro.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene