Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Damir Kajin optužuje

'Vlada glumi predsjedništvo SFRJ pred raspad Jugoslavije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kajin je optužio HDZ da zbog rata unutar njihove stranke pati cijele Hrvatska.

Pročitajte i ovo Dalibor Paus, IDS Ušao u Sabor Čelnik IDS-a Paus stavio mandat na raspolaganje, potvrdio da je razgovarao s Grbinom Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

'Ova vlast glumi predsjedništvo SFRJ pred raspad Jugoslavije. Narod bi rekao, to je jedna banda, a bandu treba potjerati na izbore jer ako do izbora ne dođe i to relativno skoro, od ove zemlje neće ostati ni kamen na kamenu', izjavio je Kajin.

>> Kajin: Hrvatska sve veći talac HDZ-a

>> Zbog Sanadera okupilo se uže vodstvo HDZ-a

'Aktualna vlast se ne bavi krizom, već vodi unutarstranački rat i bavi se svime samo ne egzistencijom građana. Od rujna 2009. do rujna ove godine Hrvatska je ostala bez 116 tisuća radnih mjesta. Mi ne možemo izbjeći MMF, to je gotova stvar', rekao je Kajin dodavši da je samo pitanje hoće li MMF biti pozvan 2011. ili 2012. godine.

'Ovo nije početak kraja, već kraj jednog sustava i kvazidemokratskog vladanja baziranog na ovisnim medijima, ucijenjenim pojedincima, korupciji, nepotizmu i neradu', optužio je Kajin dodavši kako sadašnju Vladu ne može srušiti oporba nego bivši premijer Sanader sa svojim 'spavačima' za koje Kajin pak tvrdi kako su previše ucijenjeni da bi bilo što poduzeli.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene