Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez rokova

Vlada donijela mjere, ali se bavi sama sobom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gospodarske mjere imamo, no provedba se ne zna i na tome se još radi.

Da ćemo znati rokove, opseg posla i znati učinkovito raditi, premijerka, iako tvrdi da ima potporu, već strahuje da će ona ubrzo nestati. 'Mi ovaj program nećemo moći raditi sami, ako se sve strelice budu upućivale samo prema Vladi, a svi drugi dizali ruke od programa', istaknula je premijerka Kosor.

Pročitajte i ovo Energenti; ilustracija - 1 I nakon travnja Dnevnik Nove TV doznaje što donosi novi paket Vladinih mjera: Poznato je što će biti s cijenama struje, plina i 30 osnovnih proizvoda Slika nije dostupna Zakašnjela reakcija 30 dana nakon uvođenja mjera, pomaka nema

Bavila se kritikama i kritičarima. 'Ako želimo ostvariti ove rezultate, onda nije prihvatljiva nepodnošljiva lakoća kritiziranja. Onima koji joj ne žele pomoći šalje jasnu poruku, da ne podmeću klipove. Sebi i ministrima, premijerka je ulila i malo samopouzdanja. 'Za ove mjere treba i hrabrosti, a mi tu hrabrost imamo', smatra Kosor i tvrdi kako one ne udaraju na siromašne.

Zdravstvena reforma nije loša, pravda se ministar, a ušteda od 13 milijuna kuna u Zagrebu najbolji je primjer. Samo da se tim novcem ne zaposle nove tajnice i birokracija, a do tada premijerka građanima poručuje kako se radikalni rezovi moraju napraviti, kako bi nam svima sutra bilo bolje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene