Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skraćuje pranje

Više vremena za druženje s obitelji uz nove LG-eve perilice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tehnologija TurboWashTM značajno skraćuje ciklus pranja i tako osigurava više slobodnog vremena.

Ubrzani ritam modernog načina života i dugo radno vrijeme ne ostavljaju puno vremena za obavljanje kućanskih poslova. Kako bismo dragocjeno vrijeme više provodili u druženju s obitelji, a manje u pranju rublja, LG je dizajnirao perilice TurboWashTM s tehnologijom 6 Motion Direct Drive koja pružaju nevjerojatnu brzinu, bez kompromisa kad je riječ o performansama.

Pročitajte i ovo PR Oglas LG Therma V dizalica topline – Energetski game Changer koji udobnosti daje novo značenje LG OLED OGLAS LG OLED televizori već su cijelo desetljeće na vrhu

Tako ove LG-eve perilice s punjenjem s prednje strane mogu završiti ciklus pranja u samo 59 minuta pa potrošači imaju vremena usredotočiti se na ono što je uistinu važno. Pripadaju energetskom razredu A+++ te mogu smanjiti potrošnju energije do 40 posto. Ujedno, kako od 2. listopada građani ponovo mogu kupovati energetski najučinkovitije kućanske uređaje uz državni poticaj, uz kupnju jedne od ovih LG-evih perilica osiguran je poticaj u iznosu od 800 kuna.

Brojne napredne značajke i funkcije čine iskustvo pranja rublja u ovim perilicama izvanrednim. Tehnologija 6 Motion Direct Drive koristi šest različitih pokreta bubnja koji se prilagođavaju željenim performansama i vrstama tkanina, a rezultat je manje zgužvana odjeća bez oštećenja. Tu je i značajka Jet SprayTM uz koju se rublje pere brže, a štede se struja i voda. Steam Refresh koristi paru za ravnanje nabora i uklanjanje neugodnih mirisa u svega 20 minuta, dok je Steam Softner odlična alternativa omekšivačima jer ubrizgana para u bubnju čini odjeću mekom. Sve ovo pokreće LG-ev tih i pouzdan motor Direct Drive koji dolazi s 10-godišnjim jamstvom. Naposljetku, ove perilice nisu samo brze i učinkovite, već i pametne: NFC omogućava razmjenu podataka između perilice i pametnog telefona.

LG-eva perilica F14U1JBS6 kapaciteta 10 kg odlikuje se i iznimnim, elegantnim dizajnom. Tu je i osvijetljeni LED displej s kontrolama u potpunosti osjetljivim na dodir, dok je ručka za otvaranje pametno skrivena u kromiranim crnim vratima. Ova je perilica dostupna po preporučenoj MPC od 7.999 kuna u trgovinama Sancta Domenica i Emmezeta. Tu je i model LG F14U2TDN0 kapaciteta 8 kg, dostupan po preporučenoj MPC od 4.699 kuna.

Tijekom razdoblja subvencije za A+++ uređaje, LG za sve perilice kupljene u sklopu ove promocije daje 5 godina promotivnog jamstva.

LG-eve TurboWashTM perilice pogledajte u https://www.youtube.com/watch?v=unOCzEvIkhA&feature=youtu.be

Više o tehnologiji TurboWashTM saznajte na http://www.lg.com/hr/Turbowash/index.html

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene