Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognza

Više SUNCA opet u...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jutarnjim satima posvuda uglavnom oblačno i kišovito u kopnenom dijelu, a izraženi i jaki grmljavinski pljuskovi u Dalmaciji.

Na sjevernom Jadranu najviše sunčanih razdoblja, ali će još puhati umjerena do jaka bura. Temperatura u kopnenom dijelu od 13 do 16, u gorju malo niža, a na Jadranu će biti od 14 do 19 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Piknik, ilustracija Prvi maj Planirate druženje u prirodi za Praznik rada? Vrijeme bi vas moglo iznenaditi Kiša u Splitu, ilustracija Vremenska prognoza Polako pripremajte kišobrane: Meterolog otkriva kakvo nas vrijeme čeka na početku novog tjedna

Poslijepodne ipak malo bolje vrijeme - prestat će kiša, a krajem dana i postupno razvedravanje - barem za središnje i zapadne dijelove. Na istoku veći dio dana oblačan i ipak sa slabijom kišom nego ujutro. Što se temperature ostaje između 20 i 23 stupnja, a vjetar sutra slab.

U gorskoj Hrvatskoj još i malo niže temperature - najviša dnevna od samo 15 do maksimalnih 18 stupnjeva. I poslijepodne uglavnom oblačno, a u Lici i kišovito. Najviše sunca imat će sjeverni dio Jadrana, ali i poslijepodne uz umjerenu do jaku buru. Temperatura od 23 do 25.

Nestabilno i promjenjivo: Kišobrane ne spremajte do četvrtka!

Uz ovakvo vrijeme i temperatura mora je malo niža - većinom između 20 i 22 stupnja, rijetko gdje 23. UV-indeks sutra uglavnom umjeren, a samo ponegdje visok.

Na meteoalarmu stoji kako je vrijeme potencijalno opasno na jugu Hrvatske. Vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali budite na oprezu ako namjeravate prakticirati aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima.

Promjenjivo vrijeme s pljuskovima očekuje nas još u srijedu, a onda opet više sunca! S proljepšanjem vremena bit će i malo toplije, a puhat će umjeren sjeverozapadnjak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene