Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A gdje je ljeto?

Nestabilno i promjenjivo: Kišobrane ne spremajte do četvrtka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju će još u unutrašnjosti i sjevernim krajevima Jadrana uglavnom biti suho dok se u Lici i Dalmaciji očekuje kiša.

U cijeloj zemlji idućih dana bit će promjenjivo, a više oborina očekuje se u Dalmaciji. Kiša i osvježenje uvod su u promjenjivo i kišno razdoblje koje bi moglo potrajati dobar dio idućega tjedna.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Ilustracija vremenska prognoza Isplati li se vaditi roštilj za Praznik rada? Darijo Brzoja otkriva kakvo nas vrijeme očekuje

Prestanak oborina predviđa se u četvrtak što bi mnogima moglo itekako odgovarati jer će zbog praznika imati sunčan i topao produženi vikend.
 

'U nedjelju će još u unutrašnjosti i sjevernim krajevima Jadrana uglavnom biti suho dok se u Lici i Dalmaciji očekuje kiša. U Dalmaciji čak i pljuskovi koji mogu biti izraženiji', najavljuje Darijo Brzoja, meteorolog Nove TV.

VIDEO Nova promjena vremena!
 

Temperature su se zbog osvježenja u mnogim dijelovima zemlje spustile i za desetak stupnjeva. Idućih dana tako umjesto kreme za sunčanje ili pak ručnika glavni rekvizit bit će kišobran. A trebat će sve do četvrtka kada se ponovno očekuje povratak temperatura primjerenijih ovom dobu godinu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene