Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ide u nadzor

Beroš o pacijentici koja se ugušila pecivom u Svetom Duhu: "Inspekcija i sutra ide u Sv. Duh. Ne mogu shvatiti što se tamo događa"

Ministar zdravstva Vili Beroš reagirao je na šokantan slučaj u KB-u Sveti Duh kada je pacijentica, dok je čekala na hitnom prijamu, umrla jedući pecivo.

Ministar zdravstva Vili Beroš oglasio se o slučaju koji je zgrozio javnost, kada se pacijentica ugušila dok je jela pecivo čekajući na hitan prijam.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Buzinu Istražuje se i Sv. Duh Božinović nakon horora u Buzinu: ''Pokrenuto je 10 akcija u vezi sa sličnim događajima''

"Nemam nova saznanja. Zdravstvena inspekcija i sutra ide u Sveti Duh. Ne mogu shvatiti što se tamo događa. Vjerujem da će mi inspekcija reći što se točno dogodilo. Mi nismo zaprimili nikakav izvještaj, a trebali smo. Osuđujem ovakvo postupanje. Ovakvi događaji bacaju ružnu sliku na cjelokupni zdravstveni sustav. Smrt se može očekivati u izvanbolničkim prostorima, međutim kada se to dogodi u bolnici - smatram krajnje neprimjerenim", zaključio je Beroš.

Izrazio je sućut obitelji.

Nakon pregleda pacijenticu su smjestili u boks, gdje je čekala imobilizaciju i nitko nije vidio da se guši pecivom. Reanimirali su je, a nakon tjedan dana provedenih na aparatima umrla je. U KB Sveti Duh došla je s uganućem skočnog zgloba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene