Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Vozi mercedes na ulje iz friteze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako doskočiti stalnim poskupljenjima benzina, pitaju se ovih dana svi u Hrvatskoj. Originalno rješenje stiže iz Zaboka. Umjesto benzina, Zoran Gajdarov u svoj mercedes toči - ulje iz friteze. Ušteda je, kaže, golema.

Jedna boca ulja iz friteze i automobil je spreman za vožnju.

Pročitajte i ovo Benzinska crpka - 1 Stigla službena potvrda Vlada objavila nove cijene goriva Ilustracija PRIOPĆENJE EPPO-A Otkrivena milijunska prijevara s gorivom iz Hrvatske: Zaplijenjena imovina u vrijednosti od 2,4 milijuna eura

- Benzin je skup pa sam iz ekonomskih razloga odlučio ovako, kaže Gajdarov.

Od 2001. Zoran Gajdarov iz Krapine baš uljem iz friteze toči svoj mercedes star 28 godina. No, nije to sasvim obično ulje. Ugodna vožnja ovisi i o tome što se na njemu peklo.

- Najbolje je nakon liganja pečenih, nakon mesa nije dobro.

Nismo mogli ne isprobati vožnju. Moramo priznati - ne razlikuje se od one sa skupim gorivom. Na odredište stignete ovako i onako, osim što sa jeftinim uljem iz friteze ne brojite baš svaki kilometar.

- Moj prijatelj iz restorana mi daje ulje. Ja mu platim piće, on meni ulje.

Vožnju na ulju gajdarov je testirao i na drugim automobilima. Vožnja je bila besprijekorna. Ništa čudno, kažu stručnjaci.

Nakon poskupljenja benzina kojima nas bombardira iz tjedna u tedan - ne sumnjamo da će upravo ulje iz friteze postati novi hit.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene