Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Srpska TV u prilogu o Kninu koristila snimke razaranja Vukovara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sramotan potez jedne srbijanske TV postaje.

Prva srpska televizija ime je TV postaje koja je jučer u svom prilogu o srpskim izbjeglicama iz Hrvatske koristila snimke razaranja Vukovara. Dok je stanoviti Jovan Koblar komentirao presudu hrvatskim generalima i opisivao granatiranje Knina, u pozadini su gledatelji u Srbiji mogli vidjeti snimke razornog napada na Vukovar i granatiranje srpskih snaga.

Pročitajte i ovo Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu Predsjednik Milanović na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara - 2 Predsjednik odao počast Obilježen Dan hrvatskih branitelja u Vukovaru: "To je primjer žrtve i patnje, ali i njihovog herojstva i zajedništva"

''Oluja ga je odnijela na drugi kraj države, na Kosovo'', kaže novinarka kojoj su 1995. Knin i Kosovo bili u istoj državi dok snimka prikazuje dobro nam poznate kadrove vukovarskog nebodera.

Spomenuta TV postaja postoji pet godina i ponosi se trećim mjestom po gledanosti u Srbiji. Kažu da osluškuju ritam modernog doba i na vrijeme postavljaju standarde u srpskom medijskom prostoru.

Prilog možete pogledati OVDJE!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene