Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Adrenalinska atrakcija

VIDEO Reporter Dnevnika Nove TV 'preletio' kanjon Cetine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznad kanjona rijeke Cetine, smjestio se, najveći 'zip line' park u ovom dijelu Europe. Brzinom od 70 kilometara na sat, po čeličnoj sajli, spustio se reporter Dnevnika Nove TV, Vjekoslav Đajić.

Avantura na kanjonu Cetine, na visini od 150 metara. Izazov je to za hrabre - iako ni oni ne znaju što ih čeka. 'Nemam ideju, očekujem adrenalin i ludu zabavu', povjerila nam se Makaranka Renata.

Pročitajte i ovo Nogometaši napravili čudo za promociju Hrvatske (Foto: Dnevnik.hr) šefica HTZ-a u Francuskoj "Posljednjih tjedana biti Hrvat je "in", nogometaši su napravili čudo za promociju Hrvatske" Sedmo izdanje Facebook Live razgovora moderirao je Vjekoslav Đaić (Foto: Dnevnik.hr) MLADI I EUROPA Održan Facebook Live razgovor s hrvatskim europarlamentarcima Piculom, Šuicom i Tomašić

>> A mislili ste da za uspon na Himalaju treba hrabrosti...

Pogled koji se pruža tijekom spuštanja, oduzima dah. 'Nadmašilo je sva očekivanja', rekla je nakon iskustva Renata.

Naravno, ako se usudite pogledati dolje. No, odustajanja nije bilo. 'Žene su u većini slučajeva hrabrije. One su pune samopouzdanja, kad lete pjevaju, a muškarci samo vrište', kaže Zoran Vrandečić iz HGSS-a.

To je i najveći 'zip line' park u ovom dijelu Europe. 'Ukupna je dužina dva kilometra i 100 metara, najduža je sajla 700 metara i ta je 150 metara iznad zemlje', ističe Dražen Mimica, HGSS-ov vodič.

Ukupno je 8 sajli. Svaka novi izazov i potpuno drugačija od prethodne. Naš reporter isprobao je svih osam.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene