Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje

VIDEO Prizor iznad Zadra koji je obišao cijeli svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadar je i ovu godinu domaćin jedinstvene utrke Wings for Life World Run. A na nebu se ove godine moglo vidjeti iznenađenje koje je obišlo cijeli svijet.

Prije početka ove velike utrke na nebu iznad Zadra pojavili su se vladari neba - Krila Oluje - koji su pozdravili sve sudionike.

Pukovnik Željko Harapin, zapovjednik eskadrile čiji je dio i skupina 'Krila Oluje' rekao je kako je poletjelo pet aviona čija je brzina preleta bila oko 250 čvorova.

Pročitajte i ovo Wings for Life World Run INSPIRATIVNE PRIČE Wings for Life World Run u Zadru: 5000 trkača ujedinjeni u jednom cilju - trčati za one koji to ne mogu Bojan Hajdin, predsjednik saveza Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara, i Sanja Jurišić NAJMASOVNIJA NA SVIJETU Utrka Wings for life vratila se u Zadar, svake godine stepenicu bliže ka cilju: "Želimo uživati sve ostale pogodnosti koje uživaju i ljudi koji hodaju"

UKLJUČITE SE UŽIVO U Zadru je u tijeku jedinstveni spektakl - 'Wings for Life'

Ovo je ujedno i nova formacija Krila Oluje te njihov drugi nastup dosad.

U priloženom videu pogledajte prizor iznad Zadra koji je obišao cijeli svijet.

U 35 zemalja, na šest kontinenata, u isto vrijeme, bez obzira na vremenske uvjete i doba dana, trči više od 90 tisuća ljudi, a cilj utrke je samo jedan – pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene