Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Je l' bilo ok?"

VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati

Plenković na TikToku
Plenković na TikToku Foto: Screenshot/TikTok
Premijer Andrej Plenković otvorio je profil na TikToku.

U svom prvom videu na TikToku premijer Andrej Plenković otkrio je da je to napravio na nagovor mladih suradnika te da se raduje raspravama i dijalogu.

@plenkovic_andrej Dobrodošli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu! 💬 #ZaSveIzazove #politika #mladi #andrejplenkovic #izbori2024 #hrvatska ♬ A short sound effect - KKLab

"Evo, baš sam te htio pitati je li okej da se ja uključim na TikTok?" započinje Plenković glumeći da razgovara na mobitel.

Nakon toga se obraća pratiteljima: "Dragi tiktokeri, evo, konačno sam poslušao savjet svojih mladih suradnika koji su tu iza kamere i koji su mi rekli da je krajnje vrijeme da se ja uključim na TikTok, da imamo još jedan komunikacijski kanal na kojem bismo mogli razmjenjivati mišljenja i stajališta i gdje bih mogao čuti vaše sugestije i savjete o svemu onome što trebamo učiniti za dobro naše Hrvatske. Vidimo se."

Nakon toga premijer pita svoje suradnike iza kamere: "Je l' bilo ok?" Oni mu potom dobacuju košarkašku loptu, koju on vrti na prstu govoreći pritom da je zaboravio reći tiktokerima da ga zaprate.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene