Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Celakoski odbrusio Pernaru

VIDEO: 'Nemoj me grliti i nemoj da se dogodi sra..'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zanimljiv razgovor dogodio se između Teodora Celakoskog iz Prava na grad i Ivana Pernara, vođe antivladinih prosvjeda, na večerašnjem prosvjedu u Varšavskoj.

Celakoski je prišao Pernaru i šapnuo mu nešto u vezi sutrašnjih prosvjeda na Cvjetnom zakazanih za 11 sati, na što mu je Pernar uzvratio zagrljajem, no Celakoski to nije najbolje prihvatio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog Cvjetnog Zelena akcija i Pravo na grad: Pozivamo gradonačelnika da suspendira sebe Slika nije dostupna Žele da Vlada odstupi Tisuće prosvjednika obišlo uži centar Zagreba, promet u potpunosti stao

>> Prosvjednici se naguravali s policijom, jedan priveden

'Nemoj mi te političarske fore uvaljivati i nemoj me grliti, znaš? Znači nemoj me grliti i isfuravati te fore. Sutra je prosvjed u 11. Možeš doći na njega i molim te nemoj sad da se ovdje dogodi sra..', upozorio je Pernara Celakoski.

'Ali sutra će biti uhićenja', odgovorio mu je Pernar, no Celakoski mu je ponovio da to nije bitno. Pernar mu je odgovorio 'Sve pet, bit će sve pet' i išao se rukovati s njim, no Celakoski je samo digao prst upozorenja, a zbunjeni Pernar je kopirao gestu. Nakon kraće razmjene pogleda, svaki je pošao na svoju stranu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene