Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatski ministri i hrvatski jezik

VIDEO: 'Nećemo bržekati s izvješćem'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović obišao je u KBC-u Zagreb bebu, kojoj su nakon nedavne operacije anomalije na mokraćno-bubrežnom sustavu, obavljene u Klaićevoj bolnici, otkazala oba bubrega.

Ministar je obišao djevojčicu, a zatim i Kliniku u Petrovoj, a nakon svega je sjeo kako bi novinarima dao izjave. No tom se prilikom ministar pomalo zapleo u govoru, iskoristivši izraze koji njegovoj funkciji baš i ne dolikuju.

Pročitajte i ovo Hrvoje Vojković Poduzetnik i političar Vojkoviću presudili tulipani i božuri: Pokušao izvući 400.000 eura Andrej Plenković komentirao i datum izbora Plenković: "Ostao sam zapanjen što se Kovesi usudila komentirati moju izjavu o EPPO-u"

'Nećemo bržekati s nekim izvješćem, želimo imati jasnu sliku o tome zašto je do takvog neželjenog ishoda operacije došlo, a zatim čemo obavijestiti hrvatsku javnost', rekao je između ostalog Milinović.

No i drugim hrvatskim političarima hrvatski jezik ponekad postane 'težak', kao npr. Luki Bebiću prije nekoliko dana u Saboru kada je na zanimljiv način branio Sanaderov skupi odmor na jahti 'Malo vitra' ili Božici Šolić iz HDZ- a koja je kolegu nazvala majmunom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene