Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lokalni izbori 2013

VIDEO Svi mu krivi: Kerum 'poludio' zbog izlaznih anketa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željka Keruma naljutili su rezultati izlaznih anketa. U prijenosu uživo na Novoj TV počeo je vikati i vrijeđati. Snimku možete pogledati u priloženom videu.

Nakon što su u jednom trenutku nepotpuni i neslužbeni rezultati DIP-a pokazali kako je između kandidata za gradonačelnika Splita Željka Keruma i Vjekoslava Ivaniševića razlika tek oko jedan posto, što bi značilo da Kerum ulazi u drugi krug, on je kritizirao agenciju koja je provodila istraživanja prije izbora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Split sve siromašniji Kerum našao vremena za pjesmu, ali ne i za novu pučku kuhinju Slika nije dostupna Nakon Keruma EKSKLUZIVNO ISTRAŽIVANJE Doznajte koga Splićani žele za gradonačelnika

>> Željko Kerum ispada iz igre: 'A mislio sam da ću pobijediti!'

Keruma je naljutilo to što je prema podacima agencije na lokalnim izborima on stajao lošije kod birača, nego što su pokazivali podaci DIP-a oko 21 sati, nakon prebrojanih oko 16 posto glasačkih listića. 'Više me ne interesira ništa. Mogu samo reći da je IPSOS Puls klošarska agencija, a Bago da je varalica. Znači, uopće me ne interesira hoću li ući u drugi krug, jer ovo je katastrofa - da griješite na sedam posto! To je užas! Znači, lagali ste u četvrtak kad ste građane prevarili da ne bi dali glas, u petak ste šest stranica stavili u Slobodnu, da ne bi ja ušao u drugi krug. Više vam neću davati izjave, a tebi Bago želim da postaneš konobar kao što jesi!', rekao je ljutito Kerum koji je izgubio kontrolu.

'Čini mi se da trendovi koji su bili u anketama navedeni i nisu bitno demantirani. Ankete su se pokazale relativno pouzdanima', komentirao je Kerumov ispad politički analitičar Tihomir Cipek.

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene