Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

VIDEO "Je li on to drogiran?" Širi se jeziva snimka hrvatskog vozača autobusa koja ledi krv u žilama

Društvenim mrežama munjevito se širi nevjerojatna snimka na kojoj se vidi vozač koji upravlja autobusom u, najblaže rečeno, neobičnom stanju. Navodno je riječ o vozaču hrvatskog prijevoznika.

Na snimci koja se brzo širi društvenim mrežama vidi se kako vozač u, čini se, neuračunljivom stanju pokušava voziti autobus. Pritom se trza, trese, izvodi neobične plesne pokrete - križa se, baca bocu...

Kako se piše po društvenim mrežama, navodno je riječ o vozaču hrvatske prijevozničke tvrtke koji je oko 20 sati iz Budimpešte, s aerodroma, preuzeo skupinu korejskih turista, koju je vozio u Beč.

"U 20 sati je u Budimpešti preuzeo turiste, a u Beč su stigli tek u 1:50. Riječ je inače o putu koji traje oko tri sata, a oni su putovali gotovo šest", pišu korisnici društvenih mreža.

Navodno je sporni video dobila tvrtka (podaci poznati redakciji), kao i nadređeni. Korisnici društvenih mreža šokirani su ponašanjem vozača te se pitaju pod utjecajem čega je vozač bio tijekom vožnje. "Je li on to drogiran?" pitanje je koje većina postavlja nakon odgledane snimke.

Pročitajte i ovo Kamion na A4 u krivom smjeru suluda vožnja VIDEO Vozač kamiona (37) koji je vozio u suprotnom smjeru odbio alkotest: Prijeti mu 120 dana zatvora

Pročitajte i ovo Ilustracija Sudi mu se po žurnom postupku Neki nikad ne nauče: Policija ga bez vozačke zaustavila 12 puta

Kontaktirali smo tvrtku čije se ime spominje i za koju korisnici društvenih mreža govore da je to njezin vozač.

Zvali smo spomenutu tvrtku kako bismo došli do nadređenih, no gospođa nam je rekla da ona nije ovlaštena, ali nije nam htjela dati nikakve informacije, kao niti broj direktora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija ga ulovila Šou na Istarskom ipsilonu! Krivudao po cesti, bacao predmete, maltretirao psa, vrijeđao policajce

Nakon toga smo više puta zvali direktora tvrtke, poslali mu SMS te ga i e-mailom zamolili za komentar, ali nikakav odgovor nismo dobili do zaključenja ovog teksta. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene