Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: I u Zagrebu se traži ulica za Tošu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim što bi Toše Proeski trebao dobiti svoju ulicu u Skoplju, sve su veći izgledi da ovaj tragično preminuli makedonski pjevač dobije ulicu i u Zagrebu. Inicijativu je pokrenuo poznati glazbenik Miroslav Rus.

Informacija kako će Toše Proeski dobiti svoju ulicu u Skoplju preplavila je sve medije u Makedoniji. Pokrenuta je i inicijativa da i Zagreb dobije ulicu Toše Proeskog. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sestre Marina i Marija Gobović Srpske blizanke pjesmom za Proeskog munjevito osvojile publiku Slika nije dostupna Objavljen i album 'S ljubavlju od Tošeta' Povodom 30. rođendana održan koncert Toši u čast

Miroslav Rus i fan klub Toše Proeski pokrenuli su inicijativu da Zagreb jednu ulicu imenuje po najpoznatijem makedonskom pjevaču. 

>> Toše Proeski dobiva ulicu

Milan Bandić još nije obaviješten, ali će mu ovih dana uručiti potpise koji podupiru ovu inicijativu.

U Skoplju bi Toše trebao dobiti svoju ulicu, ali i spomen - park u kojem bi bio postavljem i spomenik ovog makednoskog pjevača. 

Ulica koju će Proeski dobiti u Skoplju vrlo je važna prometnica u tom gradu i za sada nosi ime Dječja ulica, a kako je Toše jako volio djecu onda je Makedoncima logično da se ta ulica preimenuje u Tošinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene