Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže proljeće

VIDEO i FOTO Ovako je subota izgledala diljem Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Evo kako su građani diljem zemlje proveli prvi pravi sunčani dan nakon duge i hladne zime.

Fotografije lijepog vremena i kako uživate u njemu pošaljite nam na moj.report@novatv.hr. Najzanimljivije ćemo objaviti!

Pročitajte i ovo Kupanje u Splitu usred siječnja - 5 Samo za najhrabrije FOTO Možda vam se čini nemoguće, ali ljudi u Splitu se danas kupaju Slika nije dostupna Zatvor mu godi FOTO Nova figura i osmijeh na licu: Radimir Čačić prošetao Varaždinom

Nakon višemjesečnog sivila, pogotovo u unutrašnjosti, prve zrake sunca dočekane su jučer s oduševljenjem diljem zemlje. Iako se živa na termometru nije pretjerano dizala, građani su pohrlili na suncem okupane ulice i parkove.

>> Ne dajte da vas sunce zavara!

Mnogi su se tijekom dana uputili u dugu i opuštajuću šetnju po svom gradu. U Zagrebu je nakon dugo vremena špica vrvjela ljudima, zauzeta su bila mjesta na terasama, a u Splitu je bilo onih koji su odlučili ovo vrijeme iskoristiti za prvo ovogodišnje sunčanje, kao i onih koji nisu odoljeli piciginu.

Unatoč i dalje niskim temperaturama, koje će ipak rasti, sa sigurnošću možemo reći - stiže nam, za mnoge, dugo očekivano proljeće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene