Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

VIDEO/FOTO Pogledajte štetu nakon eksplozije u obiteljskoj kući: "Pravo je čudo da nitko od prolaznika nije ozlijeđen"

Eksplozija u kući
Eksplozija u kući Naši školji
Aktualno Galerija Eksplozija u kući - 5 Eksplozija u kući - 5 Foto: Naši školji Eksplozija u kući - 6 Eksplozija u kući - 6 Foto: Naši školji Eksplozija u kući - 7 Eksplozija u kući - 7 Foto: Naši školji Eksplozija u kući - 3 Eksplozija u kući - 3 Foto: Naši školji +3 Eksplozija u kući - 4 Galerija 1/8 >>
Dan nakon eksplozije u mjestu Preko, mogu se vidjeti popucani zidovi, cigle, razbijeni prozori i komadi betona. Policija zasad ne zna uzrok eksplozije, iako se strahuje da bi to mogla biti - plinska boca.

Pojavljuju se fotografije s mjesta događaja nakon što je u mjestu Preko, na otoku Ugljanu, u subotu kasno poslijepodne u obiteljskoj kući došlo do eksplozije.

Jedna osoba je prevezena u bolnicu. Od siline same eksplozije, stradalo je više kuća.

"Riječ je zapravo o tri kuće u nizu, a ova u sredini u kojoj se dogodila eksplozija potpuno je uništena. Druga također ima velika oštećenja, ali najvažnije je da nitko od susjeda ili slučajnih prolaznika nije ozlijeđen. Zapravo je to pravo čudo", rekao je načelnik Općine Preko Jure Brižić za Naši školji.

Pročitajte i ovo Ilustracija PROBLEMI U BEOGRADU Bomba bačena na frizerski salon, vlasnika šokirala i snimka s kamere: ''Prvo je čekićem razbio vrata...''

U tijeku je policjski očevid nakon kojeg će se ili potvrditi ili otkloniti sumnja da je uzrok eksplozije bila - plinska boca.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene