Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Drama pred stanom Ive Pukanića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak navečer ispred stana poznatog novinara, vlasnika i glavnog urednika tjednika Nacional, Ive Pukanića, mnoštvo novinara i policije.

Policija je satima pokušavala odobrovoljiti Pukanićevu suprugu da ih pusti u stan. Tek nakon što se pojavila Sanja Sarnavka iz udruge B.a.b.e., gospođa Pukanić otvorila je vrata. 

Pročitajte i ovo Ante Pijuk Vrijeđao mu je majku Bivši načelnik i HDZ-ovac ošamario djelatnika Čistoće: "Cigić je prijetio mojoj majci" Ilustracija teže je ozlijeđen Dječak napadnut u blizini kuće dok je šetao psa: Tuklo ga je nekoliko vršnjaka

Nešto kasnije, vidno potresen, stigao je i sam Pukanić. Objašnjava kako već godinama pokušava riješiti probleme koji su se pojavili nakon rođenja djeteta. 

Kaže kako ne zna da se njegova supruga jučer obratila udruzi B.a.b.e. kako bi zatražila pomoć. No, kaže kako je on jučer zvao Hitnu pomoć, a jutros je bio i u policiji. 

Kroz suze za ovaj pakao Pukanić optužuje Josipa Radeljaka, koji ga je nedavno javno spomenuo u vrlo delikatnom kontekstu, koji je narušio bračne odnose partnera Pukanić. 

- Nju je izmanipulirao gospodin Radeljak, kaže Pukanić. 

Nema sumnje da će i ova neugodna privatna situacija jedne javne osobe, imati svoj nastavak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene