Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Romantika na Savi

VIDEO Dok munje sijevaju, ova dva para zaplesala su na kiši: "Međusobno se ne poznaju, preslatko je bilo"

Snažan vjetar, kiša i munje nisu zaustavili četvero studenata da zaplešu na kiši ispred Studentskog centra Stjepan Radić u Zagrebu.

I dok su u Zagrebu intervenirale hitne službe zbog jakog nevremena, dva para odlučila su zaplesati na kiši ispred studentskog centra Stjepan Radić.

"Bilo je preslatko. Mislim da se međusobno cure i dečki ne poznaju", rekla nam je Lorena Petreković, koja je sjedila na prozoru svog doma i zabilježila ovaj romantični moment.

"Vidjela sam dvije curke kako izlaze iz mog prvog paviljona i vidim da ne žure, a svi oko njih trče da se sklone od kiše. Stale su nasred Save, uživale su i krenule međusobno plesati.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u središnjoj Hrvatskoj ogromne štete VELIKA GALERIJA Srušena stabla, uništeni krovovi, pogledajte posljedice velikog nevremena u Hrvatskoj

Prvo sam mislila kakve hrabre frikuše i odjednom doletavaju dečki iz devetog paviljona, uzimajući svatko jednu curu. Mislim da su bile iznenađene i krenu slatko plesati. Stvarno su dugo plesali, oko 10 minuta", opisala nam je Petreković.

Kaže da joj je drago da je vidjela takvo nešto uživo. "Ovo će mi biti lijepa uspomena", zaključila je Petreković.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene