Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sami ih se ne mogu kasnije sjetiti

VIDEO: Gafovi hrvatskih političara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lapsus predsjednika Sabora jučer je razveselio ne samo cijeli Sabor, nego i cijelu naciju. Očito Luka Bebić previše razmišlja o sudbini Ive Sanadera, pa ga je zamalo proglasio predsjednikom umjesto Josipovića.

No, nije prvi put, od smiješnih lapsusa već su u navodnicima stradali mnogi. Najčešće se degradiralo visoke državne dužnosnike Ivu Sanadera, Stjepana Mesića i Ivu Josipovića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ups! VIDEO Pogledajte Bandićev gaf usred Bruxellesa! Slika nije dostupna Predsjednički gaf Hollande usred Tokija Japance nazvao 'kineskim narodom'!

Predsjednik Sabora opet se jučer proslavio i Sanadera umalo proglasio predsjednikom države. 'U svijesti onoga tko je izrekao lapsus se odvija vrlo živa slika iščezlog premijera', uvjeren je Vladimir Šeks.

Sad mu nedostaje, a dok je bio tu, nije ga cijenio dovoljno pa ga je proglasio i potpredsjednikom Vlade. A gafova je bilo puno u hrvatskoj politici. 'Iskreno rečeno ne mogu se sjetiti u 20 godina javnog istupanja u medijima, sabornici, nekoga osobitog gafa. Ja se jednostavno ne mogu sjetiti takvog gafa, tog kalibra i težine', rekao je Šeks, ali ipak ih je bilo, pa je tako Zorana Milanovića predstavio kao govornika kluba HDZ-a. Ali titule su ionako nestalne, i podložne raspravama.

>> VIDEO: Bebić u Saboru pozdravio predsjednika Ivu Sanadera

Gafove hrvatskih političara možete pogledati u priloženom videu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene