Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon Grinča postao Hitler

VIDEO: BijesPrvi uzvraća - Ivo gotovo je!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što ga je usporedila s Grinčem, internet zajednica opet reagira na Sanaderove postupke odnosno aktualne izjave. No, ovaj put je usporedba zaista 'uzela maha'.

Ozbiljan problem koji se već nekoliko dana provlači hrvatskom javnom sferom, a koji se tiče uhićenja vezanih uz Facebook i vladavinu Ive Sanadera, dobio je i svoju humorističnu stranu. Za to se pobrinuo već poznati nam Bijesprvi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potvrđena optužnica za Planinsku Sanader ide na treće suđenje Slika nije dostupna Kalmeta, Šuker, Thompson... Barišićeva tajnica: Na sastanke s Barišićem dolazili su utjecajni ljudi!

Naime, ovaj poznati 'izrađivač filmića' dobio je itekako sočan materijal za izradu još jednog svog djelca. Posebno ga se dojmila današnja Sanaderova izjava kako u Hrvatskoj nitko ne smije biti priveden ili uhićen zato što drugačije misli, zato što prosvjeduje ili se ne slaže s njegovom politikom. Na što je današnja Sanaderova reakcija podsjetila ovog autora, možete pogledati u priloženom videu kojega nam je poslao pod nazivom 'Bijesprvi uzvraća udarac - Ivo gotovo je!'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene