Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vesna Pusić:

'Čačićev napad na SDP i HNS je smijurija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
To je jedna smijurija i pokušaj da se na važnosti da nečemu što nema važnost, kazala je Pusić

Prva potpredsjednica Vlade i predsjednica HNS-a Vesna Pusić rekla je u petak da će biti prihvaćene izmjene Zakona o izborima zastupnika u Hrvatskom saboru, a 'smijurijom' je ocijenila optužbe predsjednika Narodne stranke - Reformista Radimira Čačića da su amandmani SDP-a i HNS-a na taj zakon pokušaj njegove političke likvidacije.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem" Slika nije dostupna Ministri iz SDP-a bez komentara Mrak Taritaš: Odluka o isključenja Čačića pokazuje jedinstvo stranke

'Niti sam sudjelovao u izradi zakona, niti mu je cilj Čačićeva eliminacija'

'To je jedna smijurija i pokušaj da se na važnosti da nečemu što nema važnost', kazala je Pusić novinarima odgovarajući na upit kako komentira optužbe bivšeg predsjednika HNS-a da je SDP-ov i HNS-ov amandman na konačni prijedlog Zakona o izboru zastupnika u Hrvatskom saboru čisti pokušaj njegove političke likvidacije.

Pusić je istaknula i da će u Saboru proći izmjene Zakona o izborima zastupnika u Hrvatskom saboru.

Prva potpredsjednica vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić i povjerenik Europske komisije za međunarodnu suradnju i razvoj Neven Mimica u Hrvatskom saboru predstavili su 'Europsku godinu za razvoj 2015' i razvojnu pomoć RH. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene