Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje spava?

Nađ demantirala Glogoškog: 'Nismo ludi da plaćamo smještaj u hotelu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se Đuro Glogoški pohvalio kako spava u Sheratonu, jer mu je zamjenica ministra branitelja ponudila smještaj u hotelu, ona demantira informaciju da će to platiti Ministarstvo branitelja.

'Toliko ludi nismo da plaćamo smještaj u Sheratonu, niti u bilo kojem drugom hotelu', napisala je zamjenica ministra branitelha Vesna Nađ.

Pročitajte i ovo Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci Slika nije dostupna I boja je važna Otkriven je razlog zašto su hotelski kreveti tako super

Odnosilo se to na tvrdnje Đure Glogoškog, kako je iselio iz kuće u Zaprešiću te da je prihvatio njezinu ponudu da spava u hotelu.

Glogoškog pitali gdje sad spava: 'U hotelu Sheraton'

Glogoški je kazao kako je Vesna Nađ u samom početku ponudila 100-postotnim invalidima prve skupine da odu spavati u hotel. Nađ ga je ovim komentarom na Facebooku demantirala.

Ubrzo je stiglo i priopćenje iz ministarstva branitelja:

'Povodom nedavne izjave Đure Glogoškoga u kojoj navodi da je zamjenica ministra branitelja Vesna Nađ na samom početku prosvjeda HRVI 100% I. skupine ponudila hotelski smještaj, Ministarstvo branitelja dužno je hrvatskoj javnosti ponuditi objašnjenje.

Nakon što je u listopadu 2014. godine, za vrijeme prosvjeda ispred Ministarstva branitelja, umrla hrvatska braniteljica Nevenka Topalušić, zamjenica ministra branitelja Vesna Nađ je gospodinu Đuri Glogoškom predložila da Ministarstvo branitelja privremeno organizira hotelski smještaj za hrvatske ratne vojne invalide 100% I. skupine, kako bi se od hladnoće zaštitilo njihovo i tako narušeno zdravlje.

Treba reći da je u fokusu prijedloga Ministarstva branitelja bila isključivo zaštita najtežih stradalnika Domovinskog rata i dijalog s prosvjednicima te da Ministarstvo branitelja nema osiguranu stavku za financiranje smještaja o kojem govori gospodin Glogoški', stoji u priopćenju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene