Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žele ih osobno dostaviti

GUŽVE NA ŠALTERIMA HEP-a: Građani pohrlili prijaviti stanje potrošnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon uvođenja niže cijene struje i poziva da očitaju brojila, građani su pohrlili prijaviti stanje potrošnje.

U samo četiri dana HEP-u je podatke dostavilo više od 270.000 potrošača. Iako se očitanje brojila može do 10. listopada prijaviti i putem telefona i internetske stranice, mnogi podatke žele dostaviti osobno, što stvara i duge redove. 'Teško ih je dobiti preko telefona pa su ljudi prisiljeni doći ovdje', kazao je Ivan.

>> U roku 10 dana HEP-u prijavite stanje brojila! Evo zašto!

Pročitajte i ovo Frane Barbarić, predsjednik Uprave HEP-a Provode se izvidi USKOK provjerava kako je šef HEP-a Barbarić dobio struju na Hvaru Struja, ilustracija - 2 nakon olujnog nevremena Bez struje još uvijek oko 300 kućanstava u Slavoniji: Najviše je pogođenih u Kutini, Pakracu i Slavonskom Brodu

Podsjetimo, prvog listopada je pojeftilnila struja, a da bi se što prije dobio jeftiniji račun za struju, potrebno je najkasnije do 10. listopada očitati stanje brojila i to stanje prijaviti na besplatni telefon 0800-0555.

Umanjene račune za struju HEP će poslati već idući mjesec samo onima kojima je razlika na računu veća od 10 kuna. Svima ostalima rata će se umanjiti kod sljedećeg redovnog obračuna.

DNEVNIK.hr pratite putem
iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene