Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predan pritvorskom nadzorniku

FOTO Velika zapljena kod Dugog Sela: 58-godišnjak u kući skrivao oružje, streljivo, 362 grama kokaina...

Zapljena kod Dugog Sela
Zapljena kod Dugog Sela PU zagrebačka
Aktualno Galerija Zapljena kod Dugog Sela Zapljena kod Dugog Sela Foto: PU zagrebačka Zapljena kod Dugog Sela Zapljena kod Dugog Sela Foto: PU zagrebačka Zapljena kod Dugog Sela Zapljena kod Dugog Sela Foto: PU zagrebačka Zapljena kod Dugog Sela Zapljena kod Dugog Sela Foto: PU zagrebačka +0 Zapljena kod Dugog Sela Galerija 1/5 >>
Policija je uhitila muškarca za kojeg se sumnaj da je radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine kokaina, koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Brckovljana.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama" i "Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari".

Sumnja se da je 58-godišnjak, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine kokaina, koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Brckovljana, nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao na ilegalnom tržištu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Opsjednut s Macronom Plenković komentirao tajni sastanak Anušića s Milanovićem: "Predsjednik je proglasio HDZ fašističkom, lopovskom strankom. Vrijeđa ministre..."

Naime, sumnja je potvrđena operativnim postupanjem policije tijekom kojeg je utvrđeno da je prije nekoliko dana osumnjičeni za zasad neutvrđen novčani iznos prodao muškarcu dva grama kokaina pakiranog u dva paketića.

U nastavku kriminalističkog istraživanja pretragom kuće na području Brckovljana u kojoj prebiva osumnjičeni pronađeno je još 362,1 grama kokaina pakiranog u četrdeset i tri paketa, četiri digitalne vage s tragovima droge te novčani iznos od 13.500 eura za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šokantna snimka Užas u zagrebačkoj školi: Profesor udarao učenika po glavi, slijedi mu otkaz

Ujedno, pretragom kuće pronađena su dva pištolja s pripadajućim spremnicima, jedan automatski pištolj sa spremnikom, zaštitna futrola sa dva spremnika za automatski pištolj, prigušivač, pištoljska cijev te 317 komada raznog streljiva.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 58-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene