Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka

Užas u zagrebačkoj školi: Profesor udarao učenika po glavi, slijedi mu otkaz

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
U javnost je dospjela snimka na kojoj navodno profesor nekakvim predmetom udara učenika po glavi. Škola je o incidentu izvijestila sve nadležne institucije te pokrenula postupak otkaza za nastavnika koji je sudjelovao u incidentu.

Šokantan video snimljen je u jednoj zagrebačkoj srednjoj školi. Na njoj navodno profesor nekakvim predmetom udara učenika po glavi. Prije toga na snimci se navodno vidi kako učenik dolazi do profesora, nešto mu govori, a onda se hrva s njim. Dolaze do police, piše 24sata, gdje profesor uzima nešto i više puta udara učenika po glavi.

Pročitajte i ovo Napad u centru za beskućnike u Varaždinu - 3 Privedena je FOTO "Izvan sebe smo, kitili smo bor, a onda ih je izbola": Otkrivena pozadina napada u kojem su ranjeni socijalna radnica i dvoje korisnika

Sukob se navodno nastavio dok ih ostali učenici nisu razdvojili. Neki od njih su sve snimali, drugi su navijali i dobacivali.

Za incident znaju i u školi, iz koje su poručili kako su o svemu obavijestili nadležne institucije, uključujući i policiju.

Pročitajte i ovo Privođenje Dragičevića i Puljašića Puljašić i Dragičević Podignuta optužnica protiv bivših gradonačelnika i suca: "Ta je osoba bez problema rješiva"

Pročitajte i ovo Ilustracija Nezapamćena tragedija UZNEMIRUJUĆE Užas u Slavoniji - lift ubio staricu, svjedoci nesreće za DNEVNIK.hr: "U šoku smo"

"Najstrože osuđujemo svaki oblik nasilja i držimo da nasilje nema opravdanja, neovisno o okolnostima. Slijedom navedenog, pokrenut je postupak otkazivanja ugovora o radu spomenutog nastavnika", napisala je ravnateljica 24sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene