Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HTI

Velika međunardona konferencija o zdravstvenom turizmu održava se u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodeća međunarodna konferencija na području zdravstvenog turizma ponovno se održava u Hrvatskoj te donosi još dva međunarodna skupa - ILHA Summit i TTM Festival

Sedmo izdanje prestižne HTI (Health Tourism Industry) konferencije, vodećeg međunarodnog skupa ovakve vrste u Europi, ponovno će se održati u Hrvatskoj. Konferencija će od 28. veljače do 2. ožujka 2017. u hotelu Lone u Rovinju, okupiti sve važne dionike svjetskog zdravstvenog turizma iz privatnog i javnog sektora.

Pročitajte i ovo Operacijska sala (Foto: Dnevnik.hr) ZDRAVSTVO U PROBLEMIMA Privatni liječnici odlučili uzeti stvari u svoje ruke i poručuju: "Ovo će riješiti liste čekanja u Hrvatskoj!" Neiskorišteni potencijal zdravstvenog turizma (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Najbrže rastuća grana Potencijal koji samo trebamo znati dobro iskoristiti: Odabiru nas iz cijelog svijeta

Inovativni 3u1 integrirani skup uključuje još dva međunarodna događanja - ILHA (International Luxury Hotel Association) Summit i TTM (Taste the Mediterranean) Festival.

"Iznimno nam je drago da će se HTI konferencija ponovno održati u Hrvatskoj. To je jedan od najvećih B2B događanja koji okuplja relevantne predstavnike javnog i privatnog sektora na području zdravstvenog turizma. Upravo je zdravstveni turizam jedan od trendova koji je u porastu, a ovom konferencijom želimo dati priliku svim sudionicima za međusobno povezivanje, sklapanje suradnji i unaprjeđivanje poslovanja. Vjerujemo da ćemo novim konceptom koji uključuje još dva međunarodna skupa pokazati da su inovativnost i edukacija također bitni segmenti zdravstvenog turizma.", izjavio je Zdeslav Radovčić, predsjednik Uprave i osnivač HTI konferencije.

HTI konferencija okupit će veliki broj profesionalnih stručnjaka iz područja zdravstvenog turizma iz Europe, Azije, Afrike i Bliskog istoka koji će kroz niz zanimljivih tematskih panela i prezentacija predstaviti najbolje prakse i primjere te istaknuti trendove i izazove industrije, a dolazak na konferenciju potvrdili su i službeni predstavnici Europske komisije, Europskog parlamenta i Svjetske asocijacije zdravstvenog turizma. Cilj konferencije je omogućiti pružateljima usluga u industriji mogućnost za stvaranje novih suradnji, ostvarivanje kontakata s kupcima iz cijeloga svijeta, dijeljenje međusobnih iskustava te učenje o trendovima i prilikama na izazovnom tržištu.

Inovativni koncept integriranih skupova uključit će i dva međunarodna događanja - European Luxury Hospitality Summit u organizaciji ILHA (International Luxury Hotel Association) i TTM Taste the Mediterranean Festival. European Luxury Hospitality Summit namijenjen je hotelima i hotelskim lancima, predstavnicima javnog sektora, putničkim agencijama, edukatorima, agentima i posrednicima u hotelijerstvu i ugostiteljstvu te ostalim dionicima kojima je cilj rast poslovanja vezanog uz industriju luksuznog hotelijerstva. Taste the Mediterranean Festival predstavit će mediteransku prehranu, koju je Svjetska zdravstvena organizacija proglasila najzdravijom na svijetu te je uvrštena na UNESCO-vu listu nematerijalne baštine, kroz teorijske i praktične radionice, predavanja i seminare najboljih šefova kuhinja s Michelin zvjezdicama i nutricionista.

U sklopu programa dodijelit će se i priznanja najboljima u zdravstvenom turizmu (medicinski, lječilišni i wellness turizam).

HTI konferencija organizira se u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, a pokrovitelji su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, Ministarstvo zdravstva i Ministarstvo turizma. Prijava na konferenciju moguća je putem poveznice: http://www.hticonference.com/register

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene