457961
457961
457961
457961
457961

Velika međunardona konferencija o zdravstvenom turizmu održava se u Hrvatskoj

Vodeća međunarodna konferencija na području zdravstvenog turizma ponovno se održava u Hrvatskoj te donosi još dva međunarodna skupa - ILHA Summit i TTM Festival

 
 
 
 
HTI (Dnevik.hr)
HTI (Dnevik.hr)

Sedmo izdanje prestižne HTI (Health Tourism Industry) konferencije, vodećeg međunarodnog skupa ovakve vrste u Europi, ponovno će se održati u Hrvatskoj. Konferencija će od 28. veljače do 2. ožujka 2017. u hotelu Lone u Rovinju, okupiti sve važne dionike svjetskog zdravstvenog turizma iz privatnog i javnog sektora.

Inovativni 3u1 integrirani skup uključuje još dva međunarodna događanja - ILHA (International Luxury Hotel Association) Summit i TTM (Taste the Mediterranean) Festival.

"Iznimno nam je drago da će se HTI konferencija ponovno održati u Hrvatskoj. To je jedan od najvećih B2B događanja koji okuplja relevantne predstavnike javnog i privatnog sektora na području zdravstvenog turizma. Upravo je zdravstveni turizam jedan od trendova koji je u porastu, a ovom konferencijom želimo dati priliku svim sudionicima za međusobno povezivanje, sklapanje suradnji i unaprjeđivanje poslovanja. Vjerujemo da ćemo novim konceptom koji uključuje još dva međunarodna skupa pokazati da su inovativnost i edukacija također bitni segmenti zdravstvenog turizma.", izjavio je Zdeslav Radovčić, predsjednik Uprave i osnivač HTI konferencije.

HTI konferencija okupit će veliki broj profesionalnih stručnjaka iz područja zdravstvenog turizma iz Europe, Azije, Afrike i Bliskog istoka koji će kroz niz zanimljivih tematskih panela i prezentacija predstaviti najbolje prakse i primjere te istaknuti trendove i izazove industrije, a dolazak na konferenciju potvrdili su i službeni predstavnici Europske komisije, Europskog parlamenta i Svjetske asocijacije zdravstvenog turizma. Cilj konferencije je omogućiti pružateljima usluga u industriji mogućnost za stvaranje novih suradnji, ostvarivanje kontakata s kupcima iz cijeloga svijeta, dijeljenje međusobnih iskustava te učenje o trendovima i prilikama na izazovnom tržištu.

Inovativni koncept integriranih skupova uključit će i dva međunarodna događanja - European Luxury Hospitality Summit u organizaciji ILHA (International Luxury Hotel Association) i TTM Taste the Mediterranean Festival. European Luxury Hospitality Summit namijenjen je hotelima i hotelskim lancima, predstavnicima javnog sektora, putničkim agencijama, edukatorima, agentima i posrednicima u hotelijerstvu i ugostiteljstvu te ostalim dionicima kojima je cilj rast poslovanja vezanog uz industriju luksuznog hotelijerstva. Taste the Mediterranean Festival predstavit će mediteransku prehranu, koju je Svjetska zdravstvena organizacija proglasila najzdravijom na svijetu te je uvrštena na UNESCO-vu listu nematerijalne baštine, kroz teorijske i praktične radionice, predavanja i seminare najboljih šefova kuhinja s Michelin zvjezdicama i nutricionista.

U sklopu programa dodijelit će se i priznanja najboljima u zdravstvenom turizmu (medicinski, lječilišni i wellness turizam).

HTI konferencija organizira se u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, a pokrovitelji su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, Ministarstvo zdravstva i Ministarstvo turizma. Prijava na konferenciju moguća je putem poveznice: http://www.hticonference.com/register

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se