Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Da, OPET!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Evo kakvo nas vrijeme čeka...

Kratki niz toplih i suhih dana već bi danas mogla prekinuti kiša. Naime, kako je objavio Državni hidrometeorološki zavod, u Hrvatskoj će prevladavati sunčano i vruće vrijeme, no potkraj dana mjestimice može biti jačeg razvoja oblaka uz poneki pljusak, uglavnom u sjeverozapadnim predjelima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Vrijeme i dalje nestabilno, no doći će do promjene: Detalje donosi meteorolog Nikola Vikić-Topić Promjenjivo oblačno vrijeme VREMENSKA PROGNOZA Meteorolog otkriva što nas očekuje za vikend i kada ćemo moći spremiti kišobrane

Vjetar u unutrašnjosti bit će povremeno umjeren, u gorju i jak jugozapadni, a poslijepodne će okrenuti na sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu će biti slab do umjeren jugozapadnjak i jugo, na jugu i sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se većinom od 29 do 34 °C.

Idućih dana očekuje se većinom sunčano vrijeme, tek ponegdje uz mogućnost za pokoji pljusak i grmljavinu, uglavnom na zapadu zemlje. U četvrtak se pak očekuje oblačnije vrijeme, mjestimice s kišom praćenom grmljavinom, opet ponajprije na zapadu.

U Slavoniji i Dalmaciji zadržat će se uglavnom vruće, a u zapadnoj polovici zemlje od srijede malo niže vrijednosti temperature, posebno u četvrtak. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene