Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prizor iz Rijeke

Vatrogasci pozvani u akciju spašavanja, a kad su vidjeli o čemu se radi došlo ih je još

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni su uvijek spremni na akciju - od gašenja prijetećih vatrenih buktinja pa do spašavanja ne samo ljudi iz raznoraznih situacija već i životinja. Ovim hrabrim ljudima čestitamo Svjetski dan vatrogasaca.

Upravo na današnji dan, kad se na Sv. Florijana slavi Svjetski dan vatrogasaca, vidjeli smo prizor koji obara s nogu. Na facebook grupi Riječka enciklopedija - Fluminensia objavljena je fotografija vatrogasaca koji u gnijezdo vraćaju malenog vrapčića.

Ovaj prizor je snimljen u Rijeci, u Ulici Petra Jurčića, u koju su jučer pozvani vatrogasci kako bi pomogli životinjici.

Ptića u nevolji su opazile prijateljice Stela i Alma.

'Vatrogasce je zvala moja prijateljica Alma dok sam ja ptića grijala. Oni su se javili i došli u roku od 10 minuta. Najprije su došla dvojica, ali nisu imali ljestve pa su zvali u postaju te ih je onda došlo još', ispričala nam je Stela iz Rijeke koja je ujedno i fotografirala cijeli prizor.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Traje očevid Tragedija u Varaždinu: Utopio se muškarac na kupalištu Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene