Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napušteni objekt

Peti put u četiri godine da vatrogasci interveniraju zbog požara u Paromlinskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U napuštenom objektu u Paromlinskoj ulici u Zagrebu u subotu poslijepodne je izbio požar koji su ugasili zagrebački vatrogasci, a uzrok će biti poznat nakon očevida.

Požar je gasilo 13 vatrogasaca s tri vozila iz Vatrogasne postaje Centar i službenici Policijske uprave zagrebačke, izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama koji je oko 18,40 sati dobio dojavu.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

Od dežurnog operativca u Javnoj vatrogasnoj postrojbi doznaje se da je požar izbio na trećem katu napuštenog objekta u kojem se spuštaju beskućnici.Prema neslužbenim podacima to nije prvi put da su vatrogasci tamno trebali gasiti požar jer su u posljednje četiri godine na tom mjestu intervenirali najmanje četiri puta. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene