Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Organizirana opskrba hranom

Vatrogasci i dalje brane kuće u Čičkoj Poljani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Organizirana je i opskrba hranom za ugrožene kuće i domaćinstva koja nemaju mogućnost komunikacije. Namirnice dostavljaju članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Vatrogasci i dalje dežuraju i brane kuće u Čičkoj Poljani, a organizirana je i opskrba hranom za poplavom ugrožene kuće i domaćinstva koja nemaju mogućnost komunikacije.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Izlila se voda Evakuacija osnovne škole u Novom Zagrebu: Djeca bježala kroz prozore Vodostaj rijeke Une Snimke iz zraka Pogledajte novi sustav koji je prvi put obranio Hrvatsku Kostajnicu od poplave

Namirnice dostavljaju članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Velike Gorice. Danas je podijeljeno 70, a za sutra je pripremljeno 100 paketa, izvijestili su večeras iz Grada Velike Gorice.

Nabavljene su i posebne trake koje se lijepe na vrata i u doticaju s vodom pomoću zraka sprječavaju ulazak u kuću. No, u tom slučaju nema mogućnosti otvaranja vrata, doznaje se iz velikogoričkog Stožera za zaštitu i spašavanje.

Voda na cesti: Najugroženijima se dijeli kruh i voda

Organizirana je i opskrba hranom za ugrožene kuće i domaćinstva koja nemaju mogućnost komunikacije. Namirnice dostavljaju članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Velike Gorice. Danas je podijeljeno 70, a za sutra je pripremljeno 100 paketa.

Stožer za zaštitu i spašavanje i dalje upozorava na potrebu dizanja stvari unutar kuće i oprez kako ne bi došlo do doticaja struje i vode.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene