Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U BOROVU NASELJU

Vatrena stihija u Vukovaru: Zapalili se drveni pragovi uz željezničku prugu, obustavljen promet - "Plamen je bio jako visok, izgledalo je strašno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vukovarskoj četvrti Borovo naselje u poslijepodnevnim satima planuli su stari željeznički drveni pragovi uz prugu. Vatrogasci su na terenu, a nakon što požar bude ugašen, uslijedit će očevid.

Uz željezničku prugu u Borovu naselju u Vukovaru nešto prije 15 sati buknuo je požar. Buktinja je zahvatila stare željezničke drvene pragove, koji su ondje bili odloženi.

Pročitajte i ovo Pronađeni posmrtni ostatci u Bogdanovcima, ilustracija Očevid u tijeku U okolici Vukovara pronađeni posmrtni ostatci stradalih u Domovinskom ratu Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja"

Čitateljica nam je ispričala kako se gusti dim širio naseljem. "Plamen je bio jako visok, izgledalo je strašno", kazala je ona.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković potvrdio nam je da su vatrogasci na terenu i pokušavaju obuzdati požar. Gase ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Vukovar te dobrovoljnih vatrogasnih društava iz okolice Vukovara.

 

Do stavljanja vatrene stihije pod kontrolu obustavljen je željeznički promet, a nakon gašenja požara provest će se očevid i utvrditi uzroci njegova izbijanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene