Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rubrika Vaš glas

''Pozivamo vas na proslavu svake rupe na cesti...'': Petrinjci se digli na noge zbog izrovanog grada

Vaš glas: Petrinja off road (Foto: Dnevnik.hr) - 5
Vaš glas: Petrinja off road (Foto: Dnevnik.hr) - 5 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Vaš glas: Petrinja off road (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Vaš glas: Petrinja off road (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Vaš glas: Petrinja off road (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Vaš glas: Petrinja off road (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr +0 Vaš glas: Petrinja off road (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/3 >>
U rubrici Vaš Glas, Petrinjci su Dnevnik Nove TV još u siječnju zvali jer im je Grad u jeku ugradnje kanalizacije i vodovoda bio raskopan preko svake mjere. Sada su se ponovno javili iz istog razloga, iako su radovi već trebali biti gotovi. Ispred Gradske uprave organizirali su prosvjed protiv gradske vlasti koja se, kažu, razbacuje njihovim i europskim novcem.

Petrinjci su napisali sljedeće: "Vođeni zadovoljstvom stanjem u našem gradu, pozivamo Vas na proslavu svake rupe na cesti, svakog milimetra skinutog asfalta, u nadi neka nam što duže ostane svaka lokva vode i oblak prašine što krase pročelja naših kuća..."

Pročitajte i ovo Uhićen Darinko Dumbović - 1 Javna nabava Poduzetnik priznao kako su se sređivali poslovi za Dumbovićeva sina Darka: Dobio uvjetnu kaznu Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima

Petrinjci su prije dvije godine veselo upadali u jame na cesti, jer su mislili da će se tako ubrzo riješiti septičkih jama. Ali, još i danas koegzistiraju i jedne i druge.

Zbog izrovanog grada Petrinjci su prosvjedovali pred gradskom upravom. ''Gradonačelnik kaže da smo šačica nezadovoljnika koji nismo dobro upućeni. Itekako smo dobro upućeni, imamo ugovore'', rekla je Luca Gašpar Šako, organizatorica prosvjeda.

Dnevnik Nove TV tjedan dana traži gradonačelnika Darinka Dumbovića da ih bolje uputi u situaciju, ali on odgovara da mu je iskreno žao što nije u mogućnosti.

Uloženo je 100 milijuna hrvatskog novca, a 245 milijuna kuna europskog. U petrinjskoj Privredi kažu radovi će završiti za dva mjeseca.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene