Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

VIDEO: Pogledajte požar koji je jutros dignuo Varaždince na noge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros u 8:30 varaždinska policija zaprimila je dojavu o požaru u trgovini u Zagrebačkoj ulici.

Kako doznajemo iz PU varaždinske, spomenuta trgovina izolirana je od drugih objekata u ulici, pa nije bilo potrebe za evakuacijom. U požaru je, kako neslužbeno doznajemo, jednom vatrogascu pao crijep na glavu i ozlijedio ga. Vatrogascu je pomoć pružena u varaždinskoj bolnici, nakon čega je pušten kući.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

>> EKSKLUZIVNO Svjedočili smo nadljudskim naporima na +60 u kabini kanadera!

Policija je promet na dijelu Zagrebačke ulice oko spomenute trgovine obustavila i preusmjerila na okolne ulice. Nakon gašenja požara policija će krenuti s očevidom i utvrđivanjem uzroka požara.

Ukoliko ste bili svjedoci ovog požara ili sličnih događaja, a iste se zabilježili kamerom ili fotoaparatom, pošaljite vaše snimke na moj.report@novatv.hr i mi ćemo ih objaviti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene