Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlatni semafor

Vanja Margetić, novinar Dnevnik Nove TV, novinar godine po Izboru HAK-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedna nagrada ide u redove novinara Dnevnika Nove TV, ovaj put Vanji Margetiću.

Novinar Nove TV Vanja Margetić dobitnik je nagrade Hrvatskog autokluba u kategoriji novinar godine. Nagradu Zlatni semafor dobio je na svečanoj sjednici, koja je održana u povodu 108. obljetnice HAK-a.

Pročitajte i ovo Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine Vraćen dio usluga HAK-a - 1 Izvješće HAK-a Sanacija prometne nesreće obustavila promet: U dijelu zemlje zbog utrke biciklista zabrana vozila

Domagoju Mikiću nagrada za najboljeg mladog novinara!

Brojni ovogodišnji laureati istaknuli su važnost krovne automobilističke organizacije, a posebne zasluge za informiranja javnosti o problemima vozača i o sigurnosti u prometu ima upravo Margetić koji ističe kako je vrlo važno vozačima prenositi točne i pravovremene informacije o prometu.

'Promet je naša svakodnevnica. Bili mi na biciklu, u autu bili kao pješak. Baš iz tog razloga ljudima je užasno bitno dat onu pravovremenu informaciju posebno kad su nekakve gužve ili izvanredne situacije. Ali treba reći nije to moja nagrada, to je nagrada televizije preko koje to prenosimo, a i ljudi iz HAK-a koji se uistinu 24 sata dnevno javljaju na taj telefon', rekao je Vanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene