Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Angažirana policija

Vandali ukrali Isusa s križa i ostavili samo njegove ruke: "Žalosno je to..."

Aktualno Galerija Ilustracija Ilustracija Foto: Getty Images Vandal ukrao kip Isusa - 4 Vandal ukrao kip Isusa - 4 Foto: DNEVNIK.hr Vandal ukrao kip Isusa - 3 Vandal ukrao kip Isusa - 3 Foto: DNEVNIK.hr Vandal ukrao kip Isusa - 2 Vandal ukrao kip Isusa - 2 Foto: DNEVNIK.hr +3 Vandal ukrao kip Isusa - 1 Galerija 1/8 >>
Vandali su u noći ukrali tijelo Isusa koji je bio na križu kod Velike Gorice. Župnik je izrazio žaljenje zbog nemilog događaja, a angažirana je i policija.

Nepoznati počinitelji su ukrali korpus Isusa s križnog drva na križanju Tratinske i Dolenjske ulice u Lukavcu kod Velike Gorice. Vandali su svoj pohod izveli u noći s utorka na srijedu.

Ostale su samo Isusove ruke. Krađu je za VGdanas potvrdio župnik župe Majke Božje Fatimske iz Lukavca Josip Žagar.

Pročitajte i ovo Izložba Prijavljeno policiji Nezapamćena krađa u Hrvatskoj, preko noći nestala cijela izložba: "Na plakatima nije bilo ničega prostačkoga"

"Riječ je o drvenom korpusu koji je već dugo u župi, nekada je bio kod crkvenog tornja, kasnije je prebačen u Tratinsku ulicu kod društvenog doma. Žalosno je to što se dogodilo", zaključio je župnik Žagar. 

Policija provodi istragu. 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene